DM Slagspil

06/05 - 2020 |

Individuel turnering: ingen aldersgrænser
Hcp: 2,0 og ned (drenge/herrer), 5,0 og ned (piger/damer)

DM Slagspil er en individuel eliteturnering for de bedste golfspillere i Danmark. Der spilles 54 hullers slagspil over 3 dage. Turneringen tæller til DGU’s ranglister og WAGR.

 

Mere om DM Slagspil - målgruppe, rækker og spilformat

Danmarksmesterskaberne spilles én gang om året. Der spilles om det individuelle Danmarksmesterskab for drenge/herrer og piger/damer. 

Mesterskabet afvikles over 3 dage. Der spilles 18 huller fredag, 18 huller lørdag og 18 huller søndag.

 

Hvem kan deltage i DM Slagspil

DM Slagspil er ikke en ungdomsturnering, men en åben turnering, hvor alle der har niveauet kan deltage, dermed også ungdomsspillere. Der er således ingen aldersgrænse i denne turnering.

Der kan højst deltage 24 piger/damer og 72 drenge/herrer i turneringen. Handicapgrænsen for drenge/herrer er 2,0 og for piger/damer 5,0. Der oprettes en reserveliste ved overtegning inden for de enkelte rækker.

 

Se udtagelseskriterier i turneringsbetingelserne her.

 

Præmieoverrækkelse til DM Slagspil

Danmarksmesterskabet afsluttes med en præmieoverrækkelse. Vinderen af hhv. damerækken og herrerækken modtager Danmarks Idræts Forbunds mesterskabsplakette og Dansk Golf Unions vandrepokal indtil næste års DM Slagspil. Her bliver man indgraveret i det fine selskab med de andre tidligere vindere.

Nummer 2 og 3 i hver række modtager henholdsvis Dansk Golf Unions sølvmedalje og bronzemedalje.  

Den bedst placerede 17-årige dreng og den bedst placerede 17-årige pige samt den bedst placerede 18-årige dreng og den bedst placerede 18-årige pige vinder en plads på det danske landshold der spiller landskamp mod Norge, Sverige og Finland i oktober (også kaldet Nordic Junior Match).

 

Læs mere om denne landskamp her.