Finalen

27/03 - 2018 |

Ti hold kvalificerer sig, via kvalifikationesturneringerne, til Finalen i MiD og Sportsjournalisternes JHT som spilles i forbindelse med finalen ved Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf, dvs. der spilles samtidig med og på samme bane som de professionelle spillere på Ecco Touren. Finalen afvikles d. 28. juni 2019.


Spilformat til landsfinalen

Til finalen spilles der 18 hullers slagspil fra scratch. Scoren for alle tre spillere på holdet, er tællende til holdets samlede resultat.

Da turneringen er en del af Ecco Tour’en spilles der efter Nordic League Hard Card, hvilket vil blive tilsendt holdlederne inden finalen. Det er således også tilladt at have caddie til turneringen. Hele turneringen spilles efter forholdene for en professionel turnering, og dermed offentliggøres startlisten også som sædvanen er ved disse turneringer 2 dage før første spilledag. Har man kvalificeret sig til finalen, vil holdlederen løbende få tilsendt informationer via mail.

Der skal ikke betales entry fee for spillerne.

Til finalen vinder det vindende hold en rejse over at overvære The Open 2020 som tilskuere. De tre bedste individuelle spillere vinder en plads på et Pro/Am hold til MiD Challenge.

 

Se de fulde turneringsbetingelser for 2019 her

Eventuelle spørgsmål vedr. Turneringen, bedes rettes til Turnerings- og Udviklingskonsulent, Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org