Kvalifikationsturneringerne

27/03 - 2018 |

Kvalifikationsturneringerne til MiD og Sportsjournalisternes JHT, er en god mulighed for, at de bedste juniorer kan blive en del af et hold med et fælles mål, komme ud og repræsentere deres klub i en landsdækkende turnering og måske spille nye baner mod andre dygtige juniorer.

Der afholdes to kvalifikationsturneringer (1 vest og 1 øst for Storebælt). Disse spilles d. 25. maj 2019 i hhv. Skanderborg Golfklub og Falster Golfklub.

Der er en begrænsning for deltagelse på maks. 20 hold i hver landsdel. Hvis mere end 20 hold tilmelder sig inden for tidsfristen, overføres hold med den højeste samlede handicapsum til reservelisten.

I alt, går 10 hold videre til finalen, som spilles i forbindelse med finalen ved Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf. Fra hver landsdel (øst/vest) går minimum 2 hold videre. De øvrige 6 pladser fordeles forholdsmæssigt mellem de to spillesteder, basseret på antallet af deltagende hold.  

 

Spilformat til kvalifikationsturneringerne

Til kvalifikationsturneringerne spilles der 18 hullers slagspil fra scratch på én dag. Deltagerne skal have EGA handicap for at være berettiget til at deltage. Alle holdets scores er tællende til det samlede resultat.

Til kvalifikationsturneringerne overrækkes et diplom til alle hold der kvalificere sig til finalen, som spilles i forbindelse med finalen ved Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf.

 

Se de fulde turneringsbetingelser for 2019

 

Eventuelle spørgsmål vedr. Turneringen, bedes rettes til Turnerings- og Udviklingskonsulent, Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org