Girls Only Tour

Individuel turnering: Til og med 24 år
Hcp.: 72-8,1

 

Girls Only Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med præmieoverrækkelse. Girls Only Tour er, som navnet angiver, en turnering KUN for piger. Det er således pigernes mulighed for at komme ud og prøve at spille turnering og samtidig møde en masse andre piger, som også elsker at spille golf. Vi har det altid sjovt og sørger for, at alle føler sig velkomne, og har nogen at snakke med. Girls Only Tour er også med til at forberede pigerne på at spille eliteturneringer i fremtiden.

Afdeling

Dato

Sted

Tilmelding 

1. afdeling

09/05/20

Stensballegaard Golfklub

Aflyst

2. afdeling 30/05/20 Fredensborg Golf Club Tilmeld her

3. afdeling

22/08/20

Kalø Golf Club

Tilmeld her

4. afdeling

26/09/20

Hillerød Golfklub

Tilmeld her

 

Mere om Girls Only Tour - målgruppe, rækker og spilformat

Girls Only Tour er med til at skabe et godt netværk på tværs af golfpigerne i Danmark. Uanset om man gerne vil noget mere med golf og med tiden spille eliteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at fokusere på elitegolf, er Girls Only Tour en god turnering. Der er fokus på det sociale, og samtidig er der fokus på udviklingen af den enkelte spiller. Således er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper, som kan medføre deltagelse til ranglisteturneringer og DGU Elite Tour for den gruppe, der har ambitioner om dette. Girls Only Tour afdeling 1-3 spilles faktisk også sammen med DGU Elite Tour piger, hvilket giver pigerne et indblik i, hvad de kan stile mod og dermed være med til at motivere dem mod at blive en del af elitegolf.

 

Girls Only Tour består af 4 afdelinger i løbet af året. Det er ikke et krav, at man skal spille alle 4 afdelinger; man kan selv bestemme hvilke afdelinger, man ønsker at deltage i. Pigerne må være op til 24 år (U25). Der spilles i følgende 4 rækker, så pigerne kommer til at spille mod andre på nogenlunde samme niveau, hvilket også er med til at skabe tryghed for pigerne.

Række

Handicapgrænser

Spilform

Antal huller

A-rækken

8,1-18,4

Slagspil brutto

36 huller

B-rækken

18,5-26,4

Slagspil netto

18 huller

C-rækken

26,5-36

Slagspil max DDB

18 huller

D-rækken

37-72*

Slagspil max DDB

18 huller

 

*Piger mellem hcp. 54-72 spiller ud fra et hcp. på 54.

Girls Only Tour's sociale fokus

Girls Only Tour har fokus på, at få de danske piger til at spille turnering gennem at skabe en sjov turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Udvikling af venskaber og sjov omkring den sport vi alle elsker er derfor i højsæde. Deltagelsen i denne turnering, er således med til at skabe et godt netværk på tværs og det er en ren pigeturnering. 

 

Alle afdelinger afsluttes med en præmieoverrækkelse fordelt på de enkelte rækker. Det er vigtigt at der rundes samlet af på dagen og der skabes et rum for samvær og hygge, efter en dag fyldt med koncentration på golfbanen. 

 

Præmieoverrækkelse

Til præmieoverrækkelsen uddeles der præmier til dagens vindere. Samtidig er Girls Only Tour faktisk også en gennemgående turnering, så deltagerne får også point for hver gennemført turnering samt point for placering fra 1-20 på Girls Only Tour pointranglisten. Vinderne af den gennemgående turnering findes til 4. Og sidste afdeling af Girls Only Tour.