15/11 - 2018 |

Står I i en golfklub og ønsker rådgivning, sparring eller andet på juniorområdet, vil vi meget gerne hjælpe. De to årlige distriktsmøder er et godt sted at starte, hvis du ønsker at høre om det nyeste indenfor juniorgolf, møde andre der brænder for juniorgolf, danne netværk, erfaringsudveksle og få nye ideer til juniorarbejdet i klubben. Vi opfordre derfor alle til at deltage aktivt på distriktmøderne.

 

Juniorkonsulenter

Dansk Golf Union har 15 frivillige juniorkonsulenter. De 15 juniorkonsulenter er fordelt ligeligt i landets fem juniordistrikter med ca. tre konsulenter i hvert distrikt.

 

Juniorkonsulenternes rolle er at være med til at skabe attraktive, dynamiske og sjove juniormiljøer i samarbejde med de klubber der ønsker at få tilknyttet en Juniorkonsulent – og det er helt gratis at benytte sig af DGU’s juniorkonsulenter. Alt afhængig af den enkeltes klub udgangspunkt og ønsker, er koncepterne "Short Game" og ”Juniorugen” drivkraften for samarbejdet om at skabe gode juniormiljøer og rekruttere nye juniorer.

 

Dansk Golf Union forsøger med juniorkonsulenterne at få sat endnu mere fokus på udviklingen af juniorgolf i Danmark og med flere hænder til at løfte, er vejen banet for endnu mere udvikling, feedback, vidensdeling og know how i og for de danske golfklubber. Har I lyst til at vide mere om juniorkonsulenterne og evt. få en tilknyttet klubben, så tøv ikke med at kontakte en af dristriktets juniorkonsulenter som du finder under "kontakt" eller udviklingskonsulent Christian Møller via chm@dgu.org eller på 23836811.

 

Konsulentbesøg

Har I et ønske om at få mere specifik rådgivning på juniorområdet, f.eks. hvis I sidder et helt nyt juniorudvalg, hvis i overvejer at udvikle på jeres juniorstrategi, hvis I har ideer til nye aktiviteter og gerne vil have sparring eller noget helt fjerde, så har I måske lyst til at få besøg af en konsulent fra Dansk Golf Union’s sekretariatet. Sekretariatet er inddelt i en række fagområder, hvis medarbejdere er klar til at hjælpe jer i arbejdet med juniorgolf. F.eks. tilbydes følgende rådgivningspakker:

 

Vejledning i udvalgsarbejde

Hvordan organiserer I bedst muligt udvalget, således at arbejdet ikke bliver for omfattende og der kan ske en løbende udvikling og kontinuitet i udvalgsarbejdet? DGU har konsulenter, som ud fra klubbens størrelse, medlemssammensætning, målsætninger og visioner, kan hjælpe med organisering af udvalgsarbejdet.

 

Flere medlemmer

Det største satsningsområde for DGU er at hjælpe de danske golfklubber til at få flere medlemmer. Dette gøres på juniorområdet, bl.a. gennem Sjov Sommergolf (tidligere Juniorugen) og Generationsdage  - to nationale kampagner rettet mod interesserede i golf og gennem en lokal indsats, hvor DGU hjælper klubberne med at markedsføre sig selv og egne produkter.

 

Ønsker I rådgivning fra DGU’s sekretariat kan I tage fat i udviklingskonsulent, Christian Møller på chm@dgu.org. Det anbefales, at du tilmelder dig Klubnyt. Her bringes bl.a. vigtige informationer om arbejdet og initiativer omkring juniorgolf.