Hvilke turneringer kan spilles?

Turneringsudbuddet til U25 spillerne tager udgangspunkt i det enkelte barns behov ift. alder og niveau.


Nedenfor findes en tabel hvor spilleren på baggrund af sin alder og sit handicap kan se hvilke turneringer vi anbefaler at man deltager i. Turneringerne er udviklet i tæt relation til teorierne bag aldersrelateret træning i et håb om, at turneringerne understøtter og belønner de færdigheder der er meningsfyldte i forhold til spillerens udvikling.


Niveauet er ikke den eneste parameter der er afgørende for at skabe en god udvikling for den enkelte golfspiller. For at spilleren trives og opnår størst mulig udvikling, både personligt og sportsligt, skal spilleren i lige så høj grad passe ind socialt og mentalt. Klik derfor på den enkelte turnering for at læse mere om turnerings format og få en fornemmelse af om det er en turnering spilleren vil finde sjov at være en del af.


I langt hovedparten af tilfældene vil spilleren passe ind i rammen nedenfor, men det er de voksne omkring spilleren der sammen med spilleren selv, bedst kan vurdere hvilke turneringer der skal spilles. Så det at spille turnering bliver en god oplevelse.


Allervigtigst anbefaler vi at alle børn og unge kommer ud og spille turnering i løbet af en sæson. Her skal særligt nok den gruppe med højest handicap have hjælp, da turneringsgolf ofte vil være noget nyt, hvor det er svært at kende sine muligheder, hvis ikke man hjælpes på vej.


Ønsker du at se dem samlede turneringsplan for 2021, kan du klikke her